Naruto Chronicles jest to PBF w realiach anime Naruto.
> | |||||
---|---|---|---|---|---|
Brak | Brak | Brak | Lycan | Leon | Rei |
Moje lalki zniknęły. Używam Shunshin no Jutsu i znajduję się 30m dalej. Wykonuję pieczeci Kuchiyose: Edo Tensei wymawiam nazwę po czym z trumny wychodzi pierwszy Hokage od razu wykonuje pieczęci Mokuton:Jukai Koutan mówi po czym powstaje duży las wskakujemy razem z pierwszym Hokage na drzewo po czym czekamy na ruch przeciwnika.
chakra:633.200
1 Hokage:
chakra:100.000
Twój były uczeń pojawia się bardzo daleko (jakieś 200m przed Tobą). Pojawia się około setka klonów. Wszyscy ruszają w twoją stronę. I Hokage panując nad swoim 'dziełem' niszczy sporą ich część. Jednak niektórzy dotarli do celu. Znajdują się jakieś 5 metrów przed Tobą. Wtedy to pojawia się dziwny okrąg i każdy z nich przybiera pozycję potrzebną do wykonania tego jutsu. Hakkeshou: Nihyakugojuurokushou - krzyczą po czym podbiegają do Ciebie. Tylko jeden (prawdziwy) wykonuje na Tobie 256 uderzeń.
Notka: Wymyśl coś lub zginiesz.
Wykonuję pieczęci i czekam na atak przeciwnika 1 Hokage niszczy jedną gałąź.Pierwszy znika a gdy ten mnie tylko zaatakuję ja podmieniam się z gałęzią.
chakra:631.700
1 Hokage:
chakra:100.000
Ostatnio edytowany przez Leon (2010-08-20 16:07:46)
C..Cholera... Było tak blisko - mówi uczeń po czym pada na ziemię z braku chakry.
Ledwo co uniknąłeś tego ataku. Podnosisz tego dzieciaka, obwiązujesz mu ręce i nogi i zabierasz do wioski.
________________Koniec_________________
Wynagrodzenie: 16.000 Ryo
PN:15
KC:5
PT:10